00001
The Best Dishes
We have a proper passion for cooking. Love is the secret ingredient that makes all our meals taste better and magical.
Slider 4
The Finest Drinks
take a sip of our innovative drinks
From the delicious food to wonderful cocktails, Laurent’s offer is guaranteed to satisfy all of your taste buds.
Slider 1
The Food Heaven
the most delicious flavor combos
Experimentation in the kitchen and focus on excellence are among our main driving forces in cooking.

Savana Menu

Alt vores oksekød er Black Angus fra Uruguay

Black Angus kornfodret/grain-fed kødkvæg er naturligt
opdrættet på frodige grønne græsmarker i Uruguay.
Kvæget lever i stor harmoni med naturen og med adgang
til masser af friskt grønt græs og klart vand.

Kornfodret betyder, at kvæget de sidste 100-150 dage
inden slagtning fodres med en nøje sammensat diæt, som
blandt andet består af majs, korn, hø og lucerne.

Netop denne fodersammensætning giver ekstra smag
og marmorering i kødet, ligesom den færdiggør kvæget
i en perfekt kvalitetsmæssig stand inden slagtning, og er
herved med til at fuldende den unikke spisekvalitet.

Menu

For 2 personer eller flere - For 2 people or more

Slider 2

Forret - Starters

Vælg frit fra menuen

Select free choice from the menu

Hovedret - Main course

Vælg mellem

Choose between

Hereford Steak

Rump steak

En culotte sidder bagerst af en okse.
Kødet er meget fint og magert

A culotte sits in the back of an ox.
The meat is very fine and lean

En hel steak serveres ved bordet.
Man skærer selv.

A whole steak is served at the table.
Cut your own meat.

299/-

pr. person

max. 500gm pr. person

Oksemørbrad

Tenderloin

En mørbrad er en kødudskæring
fra en muskel på indersiden af
rygsøjlen.

A tenderloin is a meat cut from a
muscle on the inside of the spine.

En hel steak serveres ved bordet.
Man skærer selv.

A whole steak is served at the table.
Cut your own meat.

399/-

pr. person

max. 500gm pr. person

Menu

For 2 personer eller flere - For 2 people or more

Slider 2

Tomahawk

Tomahawk Steak er en kæmpe forvokset Côte du Boeuf
med hele ribbensknoglen intakt. Kødet har en fantastisk
intermuscular fedtmarmoreret, hvilket gør den til den mest smagfulde og saftige af alle bøffer.

En Tomahawk kan let mætte to-tre personer. Tomahawk skæres fra ribbensektion af et krogmodnet oksehøjreb.

Tomahawk Steak is a giant overgrown Côte du Boeuf with the entire rib
bone intact. The meat has a fantastic intermuscular fat marbled, making it
the most flavorful and juicy of all steaks.

A Tomahawk can easily saturate two to three people. The tomahawk is cut
from the rib section of a hook-matured beef ridge.

399/-

pr. person

max. 500gm pr. person

Antipasti

Forretter / Starters

Slider 2
  • Savana Special
    79/-
    Københavns bedste tomatsuppe, serveret med lidt salat,
    to dybstegte tigerrejer og dressing Tomato soup, served with salad and two deep fried shrimps.
  • Coctail di Gamberetti
    79/-
    Rejecocktail.
    Shrimp cocktail.
  • Crema di Pomodoro
    79/-
    Tomatsuppe.
    Tomato soup.
  • Frisk røget laks
    79/-
    Med cremet champignon sauce.
    With creamy mushroom sauce.
  • Carpaccio Tartofato
    79/-
    Tynde skiver af oksemørbrad marineret med trøffelolie med parmesan flager.
    Thin sliced beef tenderloin with truffle oil and parmesan flakes.
  • Bruschetta Formaggio
    79/-
    Hvidløgsbrød med mozzarella, tomat, løg, basilikum og olivenolie.
    Garlic bread with fresh mozzarella, tomato, onions, basil and olive oil.

Burgere

Slider 2
  • Dan Burger
    129/-
    Med ost og ketchup.
    With cheese and ketchup.
  • Chef’s burger
    149/-
    Med chefens valg
    With chef’s choice
  • Kylling Burger
    129/-
    Med ost og karry dressing.
    With chicken, cheese and curry dressing.

Pasta

Alle pastaretter er lavet med båndspagetti

All pasta dishes are made with fettuccine pasta

Slider 2

Med oksekød eller kylling

With beef or chicken

Vælg sauce

Choose sauce

Vælg sauceTomat med basilikums-, djævle-,gorgonzola- eller championssauce

Tomato with basil-, devil-, gorgozola- or mushroom sauce

Eller

Or

Fettuccine di Salmone

Båndspaghetti med laks.
Fettuccine with salmon.

159/-

Pesce

Fisk / Fish

Slider 2
  • Passea di Mare
    199/-
    Smørstegt rødspætte filet med kæmpe rejer og champignon.
    Butter fried plaice served with large shrimp and mushrooms.
  • Salmone al Forno
    199/-
    Laksefilet med persillesauce, blåmuslinger og kæmperejer.
    Salmon fillet with parsley sauce, mussels and giant prawns.

Carni

Kødretter / Meatdishes
Alle kødretter serves med dagens garniture

Slider 2
  • Bistecca a la Savana (250g)
    299/-
    Oksemørbrad.
    Steak of beef tenderloin.
  • Bistecca a la Savana (400g)
    399/-
    Oksemørbrad.
    Steak of beef tenderloin.
  • Rib Eye (250g)
    299/-
    Ribeye.
    Rib Eye.
  • Rib Eye (400g)
    399/-
    Ribeye.
    Rib Eye.
  • Steak d’Angello
    299/-
    Lammekrone.
    Lamb Chop.
  • Polo con Funghi
    179/-
    Kyllingfilet.
    Chicken filet.

Vælg sauce: Choose sauce:

Bearnaise-, brun-, Djævle-, gorgonzola-, peber-, champignon- eller tomatsauce.
Bearnaise-, brown-, Devil’s-, gorgonzola-, pepper-, mushroom- or tomato sauce

Dolci

Desserter / Desserts

Slider 2
  • Tartufo
    69/-
    Italiensk is med kakao og hindbærsauce.
    Italian ice cream with cocao and raspberry sauce.
  • Frittede con Gelato
    69/-
    Pandekage med is, flødeskum og chokoladesauce.
    Pancake with ice cream, whipped cream and chocolate sauce.
  • Crème brûlée
    69/-
    Klassisk fransk dessert af fløde, æggeblommer og sukker.
    Classic French desserts of cream, egg yolks and sugar
  • Dagens kage
    69/-
    Cake of the day

Dessert vin

  • Piazzo Moscato D’Asti – Piemonte, Italien
    gl. 99,- / fl. 399,-
    Masser af frisk frugt både i duft og smag og en skøn sprød sødme som har gjort denne type vin så populær

Hvidvin

Slider 2
  • Greenleaf Riesling – Rheinhessen, Tyskland
    gl. 99,- / fl. 399,-
    Charmerende halvtør økologisk hvidvin fra Rheinhessen i Tyskland. Friske noter af citrus og modne æbler.
  • Caldora Pinot Grigio – Abruzzo, Italien
    gl. 99,- / fl. 399,-
    Denne Pinot Grigio er meget typisk for stilen med krydret frugt og en tør krydret gane. Pære og stenfrugt er meget fint afbalanceret. I al sin enkelhed en meget skøn hvidvin, som appellerer til det brede publikum.
  • Piazzo Chardonnay – Piemonte, Italien
    gl. 99,- / fl. 399,-
    Duften er blød, delikat og kompleks. Med toner af frisk frugt. Smagen er sart sødlig og frisk med en fin cremethed.

Rosé

  • Doriac – Frankrig
    gl. 99.-/ fl. 399,-
    Klassisk tør og mild sydfransk rosé med bløde frugtige toner og fin friskhed. Blomsterrig smag med en dejlig mineralsk kant. Masser af Jordbær og ribs med citron noter, noget lime og pære.
  • Doux Fleurs des Coteaux – Frankrig
    fl. 399,-
    En frugtagtig og dejlig sød vin. Fantastisk til søde desserter eller bare til at nyde for dem som elsker en sød rosé.

Rødvin

Slider 2
  • Danese Vino Rosso Quindici, Italien
    gl. 99,- / fl. 399,-
    Duften har attraktiv aroma af røde bær. I smagen fremkommer modne bær og vanilje. En rigtig dejlig all-round vin lavet på Negroamaro og Primitivo druen.
  • Caldora Yume – Abruzzo, Italien
    gl. 99,- / fl. 399,-
    Yume betyder drøm på japansk, og det beskriver meget godt denne fantastisk fyldige og karakterfyldte rødvin fra Abruzzo. En meget fyldig smag med et utal af nuancer og med en imponerende finish. 3 måneders amerikansk fad.
  • Ripasso della Valpolicella – Veneto, Italien
    gl. 99,- / fl. 399,-
    Alle druer håndplukkes og sorteres omhyggeligt. Smagen er rig og generøs med en massiv varme og fylde. Duften er springfyldt med solbær, mokka og sveskeblomme.
  • Piazzo Barolo Riserva – Piemonte, Italien
    gl. 149,- / fl. 599,-
    Duften minder om marmelade, tør frugt, abrikoser og blommer, og antydning af krydret kanel og vanilje. Dens fylde og runde smag afrundes af varme og en spændende velstruktureret smag med lang aromatisk finish.
  • Il Bacca – Puglia, Italien
    gl. 149,- / fl. 599,-
    Smagen er en palet af indtryk med fad, tobak og chokolade. Et brag af en vin. Dyb, tung bombe med helt utrolige smagsoplevelser. Alt er stort på denne vin. Selv flasken er imponerende tung. Et must for kendere.
  • Amarone della Valpolicella – Veneto, Italien
    fl. 799,-
    Klassisk Amarone med kraft og blødhed. Kraftfuld og silkebløde tanniner. Flot finish af modne sorte bær, med nuancer af mokka, mandel og svesker. Sjælden kombination af power og elegance i en afrundet og blød vin.

Øl &vand

Slider 2
  • Sodavand (25 cl. 50 cl.)
    35,-/49,-
    Coca cola, Cola Zero, Faxe kondi, Squash, Danskvand, Danskvand med citrus, Schweppes lemon
  • Øl
    Tuborg Pilsner & Classic 35
    Skovlyst, Skovlyst Brown Ale 45

Mousserende

  • Ana Ferret Cava Brut – Penedes, Spanien
    fl. 349,-
    En frisk og dejlig Cava lavet på 50% Xarello, 30 % Chardonnay, 10 % Parellada og 10 % Macabeo. Frisk duft og en sødlig smag, efterfulgt af friske bobler, som giver vinen intensitet og karakter.