The Best Dishes
The Finest Drinks
take a sip of our innovative drinks
The Food Heaven
the most delicious flavor combos
Savana Menu
Alt vores oksekød er Black Angus fra Uruguay
Black Angus kornfodret/grain-fed kødkvæg er naturligt
opdrættet på frodige grønne græsmarker i Uruguay.
Kvæget lever i stor harmoni med naturen og med adgang
til masser af friskt grønt græs og klart vand.
Kornfodret betyder, at kvæget de sidste 100-150 dage
inden slagtning fodres med en nøje sammensat diæt, som
blandt andet består af majs, korn, hø og lucerne.
Netop denne fodersammensætning giver ekstra smag
og marmorering i kødet, ligesom den færdiggør kvæget
i en perfekt kvalitetsmæssig stand inden slagtning, og er
herved med til at fuldende den unikke spisekvalitet.
Menu
For 2 personer eller flere - For 2 people or more
Forret - Starters
Vælg frit fra menuen
Select free choice from the menu
Hovedret - Main course
Vælg mellem
Choose between
Hereford Steak
Rump steak
En culotte sidder bagerst af en okse.
Kødet er meget fint og magert
A culotte sits in the back of an ox.
The meat is very fine and lean
En hel steak serveres ved bordet.
Man skærer selv.
A whole steak is served at the table.
Cut your own meat.
299/-
pr. person
max. 500gm pr. person
Oksemørbrad
Tenderloin
En mørbrad er en kødudskæring
fra en muskel på indersiden af
rygsøjlen.
A tenderloin is a meat cut from a
muscle on the inside of the spine.
En hel steak serveres ved bordet.
Man skærer selv.
A whole steak is served at the table.
Cut your own meat.
399/-
pr. person
max. 500gm pr. person
Menu
For 2 personer eller flere - For 2 people or more
Tomahawk
Tomahawk Steak er en kæmpe forvokset Côte du Boeuf
med hele ribbensknoglen intakt. Kødet har en fantastisk
intermuscular fedtmarmoreret, hvilket gør den til den mest smagfulde og saftige af alle bøffer.
En Tomahawk kan let mætte to-tre personer. Tomahawk skæres fra ribbensektion af et krogmodnet oksehøjreb.
Tomahawk Steak is a giant overgrown Côte du Boeuf with the entire rib
bone intact. The meat has a fantastic intermuscular fat marbled, making it
the most flavorful and juicy of all steaks.
A Tomahawk can easily saturate two to three people. The tomahawk is cut
from the rib section of a hook-matured beef ridge.
399/-
pr. person
max. 500gm pr. person
Antipasti
Forretter / Starters
Savana Special
79/-Københavns bedste tomatsuppe, serveret med lidt salat,
to dybstegte tigerrejer og dressing Tomato soup, served with salad and two deep fried shrimps.Coctail di Gamberetti
79/-Rejecocktail.
Shrimp cocktail.Crema di Pomodoro
79/-Tomatsuppe.
Tomato soup.Frisk røget laks
79/-Med cremet champignon sauce.
With creamy mushroom sauce.Carpaccio Tartofato
79/-Tynde skiver af oksemørbrad marineret med trøffelolie med parmesan flager.
Thin sliced beef tenderloin with truffle oil and parmesan flakes.Bruschetta Formaggio
79/-Hvidløgsbrød med mozzarella, tomat, løg, basilikum og olivenolie.
Garlic bread with fresh mozzarella, tomato, onions, basil and olive oil.
Burgere
Dan Burger
129/-Med ost og ketchup.
With cheese and ketchup.Chef’s burger
149/-Med chefens valg
With chef’s choiceKylling Burger
129/-Med ost og karry dressing.
With chicken, cheese and curry dressing.
Pasta
Alle pastaretter er lavet med båndspagetti
All pasta dishes are made with fettuccine pasta
Med oksekød eller kylling
With beef or chicken
Vælg sauce
Choose sauce
Vælg sauceTomat med basilikums-, djævle-,gorgonzola- eller championssauce
Tomato with basil-, devil-, gorgozola- or mushroom sauce
Eller
Or
Fettuccine di Salmone
Båndspaghetti med laks.
Fettuccine with salmon.
159/-
Pesce
Fisk / Fish
Passea di Mare
199/-Smørstegt rødspætte filet med kæmpe rejer og champignon.
Butter fried plaice served with large shrimp and mushrooms.Salmone al Forno
199/-Laksefilet med persillesauce, blåmuslinger og kæmperejer.
Salmon fillet with parsley sauce, mussels and giant prawns.
Carni
Kødretter / Meatdishes
Alle kødretter serves med dagens garniture
Bistecca a la Savana (250g)
299/-Oksemørbrad.
Steak of beef tenderloin.Bistecca a la Savana (400g)
399/-Oksemørbrad.
Steak of beef tenderloin.Rib Eye (250g)
299/-Ribeye.
Rib Eye.Rib Eye (400g)
399/-Ribeye.
Rib Eye.Steak d’Angello
299/-Lammekrone.
Lamb Chop.Polo con Funghi
179/-Kyllingfilet.
Chicken filet.
Vælg sauce: Choose sauce:
Bearnaise-, brun-, Djævle-, gorgonzola-, peber-, champignon- eller tomatsauce.
Bearnaise-, brown-, Devil’s-, gorgonzola-, pepper-, mushroom- or tomato sauce
Dolci
Desserter / Desserts
Tartufo
69/-Italiensk is med kakao og hindbærsauce.
Italian ice cream with cocao and raspberry sauce.Frittede con Gelato
69/-Pandekage med is, flødeskum og chokoladesauce.
Pancake with ice cream, whipped cream and chocolate sauce.Crème brûlée
69/-Klassisk fransk dessert af fløde, æggeblommer og sukker.
Classic French desserts of cream, egg yolks and sugarDagens kage
69/-Cake of the day
Dessert vin
Piazzo Moscato D’Asti – Piemonte, Italien
gl. 99,- / fl. 399,-Masser af frisk frugt både i duft og smag og en skøn sprød sødme som har gjort denne type vin så populær
Hvidvin
Greenleaf Riesling – Rheinhessen, Tyskland
gl. 99,- / fl. 399,-Charmerende halvtør økologisk hvidvin fra Rheinhessen i Tyskland. Friske noter af citrus og modne æbler.Caldora Pinot Grigio – Abruzzo, Italien
gl. 99,- / fl. 399,-Denne Pinot Grigio er meget typisk for stilen med krydret frugt og en tør krydret gane. Pære og stenfrugt er meget fint afbalanceret. I al sin enkelhed en meget skøn hvidvin, som appellerer til det brede publikum.Piazzo Chardonnay – Piemonte, Italien
gl. 99,- / fl. 399,-Duften er blød, delikat og kompleks. Med toner af frisk frugt. Smagen er sart sødlig og frisk med en fin cremethed.
Rosé
Doriac – Frankrig
gl. 99.-/ fl. 399,-Klassisk tør og mild sydfransk rosé med bløde frugtige toner og fin friskhed. Blomsterrig smag med en dejlig mineralsk kant. Masser af Jordbær og ribs med citron noter, noget lime og pære.Doux Fleurs des Coteaux – Frankrig
fl. 399,-En frugtagtig og dejlig sød vin. Fantastisk til søde desserter eller bare til at nyde for dem som elsker en sød rosé.
Rødvin
Danese Vino Rosso Quindici, Italien
gl. 99,- / fl. 399,-Duften har attraktiv aroma af røde bær. I smagen fremkommer modne bær og vanilje. En rigtig dejlig all-round vin lavet på Negroamaro og Primitivo druen.Caldora Yume – Abruzzo, Italien
gl. 99,- / fl. 399,-Yume betyder drøm på japansk, og det beskriver meget godt denne fantastisk fyldige og karakterfyldte rødvin fra Abruzzo. En meget fyldig smag med et utal af nuancer og med en imponerende finish. 3 måneders amerikansk fad.Ripasso della Valpolicella – Veneto, Italien
gl. 99,- / fl. 399,-Alle druer håndplukkes og sorteres omhyggeligt. Smagen er rig og generøs med en massiv varme og fylde. Duften er springfyldt med solbær, mokka og sveskeblomme.Piazzo Barolo Riserva – Piemonte, Italien
gl. 149,- / fl. 599,-Duften minder om marmelade, tør frugt, abrikoser og blommer, og antydning af krydret kanel og vanilje. Dens fylde og runde smag afrundes af varme og en spændende velstruktureret smag med lang aromatisk finish.Il Bacca – Puglia, Italien
gl. 149,- / fl. 599,-Smagen er en palet af indtryk med fad, tobak og chokolade. Et brag af en vin. Dyb, tung bombe med helt utrolige smagsoplevelser. Alt er stort på denne vin. Selv flasken er imponerende tung. Et must for kendere.Amarone della Valpolicella – Veneto, Italien
fl. 799,-Klassisk Amarone med kraft og blødhed. Kraftfuld og silkebløde tanniner. Flot finish af modne sorte bær, med nuancer af mokka, mandel og svesker. Sjælden kombination af power og elegance i en afrundet og blød vin.
Øl &vand
Sodavand (25 cl. 50 cl.)
35,-/49,-Coca cola, Cola Zero, Faxe kondi, Squash, Danskvand, Danskvand med citrus, Schweppes lemonØl
Tuborg Pilsner & Classic 35
Skovlyst, Skovlyst Brown Ale 45
Mousserende
Ana Ferret Cava Brut – Penedes, Spanien
fl. 349,-En frisk og dejlig Cava lavet på 50% Xarello, 30 % Chardonnay, 10 % Parellada og 10 % Macabeo. Frisk duft og en sødlig smag, efterfulgt af friske bobler, som giver vinen intensitet og karakter.